Our Blog

2 Comments

 1. In legatura cu acest tabel:
  Multe salutari cu respect dragelor doamne Nadia Soroiu si Baltag Mihaela si felicitari pt atitudinea lor frumoasa si deschisa , pt prietenia si conexiunea cu elevii,pentru corectitudinea,prietenia si abilitatile ce le-au folosit cu noi facandu-ne sa invatam de drag si sa fim relaxati la orele danselor!
  Pentru ca in primul rand trebuie sa fi un bun prieten cu elevii!
  Nu in ultimul rand , multa minte doamnei Bratu Ionela !!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Din cat ne-am consultat multi fosti si actuali elevi , am ajuns la concluIa ca dansa nu prea stie pe ce lume traieste …. acuza , blameaza , se crede superioara , cere mai mult decat merita , are o atitudine superioara fata de elevi si nu se ocupa de toti in egala masura ……………………. distrugand tot rodul in copiii cu potential dar pe care ea nu ii poate inteleg.
  Regret ca in anul 2018 inca avem in scoli aceste principii comuniste care distrug copiii!
  Treziti-va , iubiti si intelegeti fiecare copil in egala parte , doar asa vor creste frumos si inteligent .

  Sfat: creati un cont facebook cu actualizari zilnice sau saptamanale , poze,informatii, etc despre ce se intampla in aceasta scoala!!! Sondaje de opinie online,lucrari,desene,copii,activitati,anunturi.
  Grupuri cu fosti si actuali elevi ai aceste scoli.

  Răspunde
 2. Stie cineva care este numele dnei consilier psihologic ce este/a fost in GN 1 ( sigur era in anul 2004 acolo ) este vb de o doamna slabuta ,inalta si calma . Va multumesc !!!

  Răspunde

Parerea ta ?